Cautare

344 de rezultate pentru "bere bavareza" (3.04 secunde)
Reprezentantul Grupului European Drinks, Daniel Vrajitoru, prezent la decernarea premiului oferit de revista „Tribuna Economica“, ne-a asigurat ca, intr-un viitor apropiat, numarul locurilor de munca va creste atat prin marirea capacitatii de productie a fabricii de bere, prin largirea activitatilor de turism, cat si prin demararea unor noi proiecte, printre care se numara si deschiderea unei linii de productie de detergenti.
In acest sens, la respectivul fond vor contribui firmele care produc sau importa tigarete cu 10 euro pentru fiecare mie de tigari si firmele care produc sau importa bauturi alcoolice, altele decat bere, vin si bauturi fermentate, cu 200 de euro pe hectolitru pur de alcool sau mai exact cu 2 euro pe litrul pur de alcool.
Producatorii si importatorii de bauturi alcoolice, altele decat bere, vinuri sau bauturi fermentate, vor fi taxati cu 200 de euro per hectolitru alcool pur sau 2 euro pentru fiecare litru alcool pur.
Sute de oameni au impanzit fiecare zona unde exista chiar si un simplu palc de vegetatie si-au parcat autoturismele care pe unde au nimerit (desi mai multe dintre aceste paduri sunt rezervatii naturale si patrunderea si stationarea in spatiul verde sunt interzise) si si-au scos din portbagaje "artileria" - kilograme de carne de mici, de carnati, peste si fleici de porc, care au sfarait toata ziua pe gratare si sticle de suc si bere.
Noua editie a ghidului include 21 de tari unde turistii pot gasi oferte de cazare la 20 de dolari pe camera, restaurante unde pot manca pentru 2 dolari, taxiuri ieftine si halbe de bere la pretul de un dolar.
ßi un alt avantaj al acestora este faptul ca pot fi consumate pe strada, spre deosebire de bere. Cei care doar viseaza la un concediu la mare sau la munte, unde pot scapa de caldura oraselor, trebuie sa gaseasca alte solutii.
Astfel, pretul unei sticle de votca va varia intre 140.000 si 250.000 de lei vechi. Avantajati vor fi insa bautorii de bere si vin, ale caror preturi vor ramane aceleasi.
Este destul de greu ca intr-o tara cu traditie in producerea berii sa nu bei macar o halba de bere.
Astfel, o anexa la respectivul act normativ include sute de produse alimentare, incepand cu rosiile si cartofii, si incheind chiar cu reziduuri rezultate din fabricarea unor produse, gen amidon, bere sau zahar, care se supun neconditionat noilor reguli, astfel ca aproape nu vor mai exista importatori sau exportatori de produse alimentare care sa nu trebuiasca sa fie autorizati in acest sens si sa nu fie inclusi intr-o baza de date, denumita "Trafic".
whisky, gin, bere neagra sau irish cream. In localurile romanesti insa, mai putin pretentioase la traditie, se serveste toata gama de bauturi existenta in oricare bar.
Anul acesta, SC Bobivon Agro SRL Dranic a cultivat rapita, orzoaica de bere, grau, floarea-soarelui si porumb. "Tinem cont atat de rotatia permanenta a culturilor, cat si de profitabilitatea anumitor culturi din anii precedenti", a mai spus Iubis.
Cafeneaua aurita de la Sibiu, Cafe del Sol, ofera nu doar specialitati pe baza de cafea, de la preturi incepand cu 4,80 lei, ci si cafea rece, ceaiuri, iaurturi, torturi, bere si vinuri, dar si trabucuri originale cubaneze.
Astfel, capacitatea de imbuteliere a apei minerale Izvorul Minunilor, a gamei de soft drinks si a berii Bürger a crescut cu 34%, iar productia de bere de la fabrica din Draganesti, judetul Bihor, a fost triplata.
Persoanele juridice care produc sau importa bauturi alcoolice, altele decit bere, vinuri, bauturi fermentate sau produse intermediare, asa cum sint definite prin Legea nr.
bere - 150.000 de litri, vin si bauturi fermentate - 150.000 de litri, bauturi spirtoase - 25.000 de litri alcool pur, alcool etilic - 400.000 de litri alcool pur, bauturi alcoolice in general - 30.000 de litri de alcool pur, tigarete - o cantitate a carei valoare la pretul maxim de vanzare cu amanuntul sa nu fie mai mica de 2,5 milioane de euro.
Nici buticurile de cartier unde se serveau bauturi alcoolice nu vor mai fi autorizate, acele mici magazine pe unde mangaliotul trecea, in drum spre casa, la o bere sau o tuica.
Cocktail-uri rafinate, bauturi tari, bere si racoritoare pot fi servite la mesele cu vedere la tumultoasa viata a orasului. Weekend-urile sunt incendiare prin multitudinea serviciilor oferite.
vinuri si bauturi fermentate - 90 de litri; bere - 10 litri. Garantiile executate sunt reconstituite in 30 de zile.
Pe de alta parte, fiind influentate de conditiile meteo, vanzarile de bere cresc de Paste cu aproximativ 17% fata de perioada anterioara, considera Mihai.
Reteta unei afaceri de succesLista clientilor mari din urmatorii ani a crescut însa si include Facultatea de Medicina, Coca-Cola, Bere Craiova, AGROSEM (Alexandria, Caracal, Gaesti, Buzau, Urziceni, Focsani), Elpreco, Astaldi, Popeci.
google-analytics.com